Oct 12, 2011

Real 'Baby Face'

Hello..hello..

Sementara ada masa terluang ni, nak tunjuk la real 'baby face' ni kan..kalau asyik-asyik trick laki nak mengorat awek dahi licin sikit mesti ada je yang guna ayat,"muka you ni baby face laa..comel sangat tau !" 
aaauuuwwww!! geli betiss makkk nakk...

awek mana yang terlalu baby face sangat tu hentahh la..susah kalau puji perempuan..diorang ni suka dengan pujian tapi tak tahu cara menerima pujian..asyik dok puji nanti diorang cerita habis kat semua orang yang boyfie dia kata dia ni baby face..tak ke dikategori sebagai riak/perasan??

kalau nak baby face sangat..just couple je dengan 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

kan..baby face betul punya..!!tapi malangnya dia lelaki..so lelaki tak boleh nak isi borang..;) 
perempuan kalau teringin nak cop jadi bakal menantu pun bolehh..hahaa! sekian~

4 comments:

adiba ramli said...

tau takpe.kalau nak baby face sgt bercinta la dgn baby je ye dop?
geliii ketiakk makk nakkk

shiema sufian said...

shiema book ye baby boy nieyh :D

nick dot anis said...

gemok nyeeeeeee geram

wanda said...

adiba>hehee..geli ketiak nohh..
shiema>ok2..tgk kekosongan dlu ye..haha
nick>yee..comel sgt ini budak..