Oct 27, 2011

SEGMEN Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger. Jom Serbu !!

Hello readers & followers..

nak join boleh
KLIK SINI
ok now baru nak join segmen kan..

Latar Belakang :
ok,nama wanda ni sebenarnya Wan Nursyahirah bt Wan Mohd Rasdi..I'm just SPM's candidate..ehehee!! WANDA tu datang dari mana? semuanya nama panggilan from classmate wan lahh..tak tahu apa yg unik dengan dagu wan, then diorang gabungkan nama wan and dagu jadilah wanda..ahaha!! the most important thing you have to know is...teman orang Perak..asalnya Ipoh tp tinggal aje di Gerik...sekolah di Gerik semuanya dah di tawaf..*tipu lebih..ehehe..mood wan sentiasa berubah-ubah,bak kata kawan-kawan..tapi mood yang selalunya 'bad mood' aje..baiknye kadang-kadang..tp dun worry wan tak marah tak tentu pasal and tak makan korang tau..ehehee!

Kenapa buat blog ? 
wanda start berblogging 28/9/2010..semuanya bila wanda teringat dekat arwah ayah wanda yg meninggal pada tarikh yg sama tapi tahun 2008..time tu sedih and rasa macam perlukan seseorang nak berkongsi kesedihan tapi malangnya takde pun..so wanda create blog dgn harapan orang dapat memahami perasaan wanda..ehehee! then, sampai sekarang alhamdulillah blog ni masih jadi peneman setia..;)

Siapa yang telah menarik minat Wanda?
Orang first yang buatkan wanda tertarik untuk berblogging ni sebenarnya takde sapa pun tau..tapi takpe demi segmen Lyssa,wanda bongkarkan..ceewwaaahh!!gempak je gaya..orang first is my sister's friend, abg Amal Espraza..ehehee!! *dia taktau pun dia penyebab wanda berblogging..ahahaa. start je wanda publish first entry, saja2 gataii promot dkat kawan suruh baca and follow la sebab excited baru ada blog walaupun blog macam budak2 time tu..so,saja2 kasi dekat abg amal,tetiba dye add wanda utk masuk dlm grup Sahabat Blogger yg semakin maju sekarang...bila dapat tahu link blog dia,usha2 gaya penulisan dia hebat..so he is my inspiration in blogging..(pasti sekali dia terharu kalau dia tahu)ahahaa!!
ramai lagi sebenarnya kalau nak kata inspirasi dlm blogging, tapi yang berjaya menarik minat wan nak berblogging ni abg amal lahh..;)

so,itu je lah yg wanda boleh cerita..sekian~

12 comments:

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini, jgn lupa follow saya pula ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...hyee dari segmen yang sama...segmen cik lyssa =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurulauni said...

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

cik najihah said...

singgah dari segmen lyssa :)

arnissa said...

hye.. salam perkenalan.. dri segmen yg sama.. nice blog..:)

http://arnissastory.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Anis said...

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

masz amysya said...

dtg dri segmen yg same..salam perkenalan:)
http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah said...

suka ngn blog ni sbb PURPLE!
hihi...

mama dr segmen lyssa gak..
salam ukhuwah..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

mama follow ya...