Nov 3, 2011

1/11/11..-With Love-

Hello readers & followers..

1/11/11 paling hebat sekali tarikh yang dipilih untuk sesiapa yang nak melahirkan anak,nak berkahwin,propos or menyambut hari bersejarah dengan yang tersayang..

Bagi Wan, tarikh ni hari yang memberi peluang untuk mengumpul lemak yang begitu banyak sekali...sampai terkentut-kentut bila dapat makan..nyumm nyumm !!

Jamuan kelas untuk tahun terakhir di sekolah, sangat happening dan marvelous !! lepas ni wan bukan lagi budak sekolah selepas saja tarikh 30/11/11 berakhir..alam remaja bakal menanti diriku..yeahhh!!lepas belajar & kerja semua sedar2 dah kahwin !! errkkk..gataii!!


AMARAN !! SILA JANGAN LAPAR..;)

semoga anda semua berseronok dengan gambar di atas..ngee~


perhatikan di dalam bulatan merah :-
1.Pemilik blog ni seolah-olah tak pernah makan kerepek bawang
2.Gambar semakin membongkarkan segalanya..kerepek masih ditangan tanpa menyedari kehadiran paparazzi..
3.Untuk gambar kelas pun,pemilik blog Miss Wanda sedang asyik menyuruh rakannya menyimpan kerepek itu..
4.Konklusinya, paparazzi bijak mengorek rahsia yang aku kuat makan !!


'Ibu' kami sangat bahagia di hari tersebut..mana taknya makanan banyak ! hehehee



Akhir sekali,gambar kami 4 sekawan wajib lah ada !! walaupun kami semua sihat-sihat tapi kami tetap COMEL+HOT !! errkk..okbaii!

mohon ampun kepada pemilik gambar-gambar ini semua yaa...Akif & Hanisah..I do not own these pictures ! I took it from your album..;)

No comments: