Dec 13, 2011

5 Blog Cool Pilihanku 2011


join KLIK SINI

Join segmen lagi..:)

Nak tahu blog mana yang wan selalu baca setiap hari? ni kira blog yg seronok dibaca bagi wan lahh..sebab full with information..:)



blog Namee memang penuh dengan maklumat yang tak terjangkau dek fikiran kita..kira macam dia boleh fikir dengan lebih jauh..kadang-kadang wan sendiri boleh malu bila baca setiap entry yg dia keluarkan tu..setiap topik ada maksud tersendiri..i loikkee !:)



masuk blog ini budak, mood pun bertukar jadi 'garaanggg' sebab tuan dia pun letak gambar kartun comel tapi garang..and sekarang dia tengah semangat menghitung hari lahir dia sampai letak tarikh dekat birthday..suruh orang wish letteeww..!hahaa..blog dia bagi wan le,setaraf dengan blog-blog lain yg famous yang kongsikan maklumat dgn readers..kemas and simple.menarik and tak susah nak cari link entry yang lain..:)nak terjah blog dia dipersilakan..




sape tak kenal kakak cantik kita memang nak kena bababbb..hahaa!!dia ni kira businesswoman ye..banyak produk dia promot berjaya dapat sambutan..selain drp business tu,sis irine ni pun banyak ceritakan kisah hidup dia,life dgn tunang dia,family and macam-macam lahh..huurrmm,irine pun ada abg yg aktif dunia blog ni ye..yg tu pun wan selalu usha hari-hari..even dia dh lama tak update,wan selalu jenguk kot la ada yg terbaru..hehee



blog ni sangat best sebab dia suka cerita melalui gambar-gambar animasi comel kiut miut meletopp..tp kartun tu bagi pengajaran banyak tau kat readers & followers dia..yg pasti menarik and best..!:)



tengok header pun dah tahu tuannye gila gambar..and dialah abang kpd cik irine td tu ye..aceli blog aizul ni kawan wan yg kenalkan sbb kawan tu pun gila gambar mcm aizul ni..so,saya kenal abg nye dulu baru lah terperasan si irine tu..dua-dua bukan main hebat ye..gambar yg aizul ni sediakan utk tatapan readers di blog dia sangat lah menarik hati jiwa yg runtun ini..ceewaahh..but mostly,dia dapat khidmat utk orang yg berkahwin lee..tapi banyak jugak..bukan setakat kahwin semata-mata..hahaa!!:))

24 comments:

Syieda™ said...

syieda dtg dr segmen abg BEN...@_@ jom ke blog syieda

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

blog dua-dua beradik (irine & aizul) ye kamo suke..hihi

Nur Raihana Abd Rahim said...

salam perkenalan..datang dari blog abg ben..dah follow...follow la balik :)

nraihana.blogspot.com

zaty said...

terjah dari segmen sama!
wahhh suka adik beradik marcello npknya..hee
do visit mine.tq :D

SoLy SoLicious said...

singgah nengok blog pilihan ^^

Selendang Merah said...

dtg bagi sokongan...best2 semua

Selendang Merah said...

nice..pilihan terbaek..

TiTi said...

salam, dari segmen yang sama, sebab tgk senarai blog cool awak lar, saya terjebak skali :D

sHiLaziZi said...

cool ey blog ni..thanks to bro Ben sbb organised segmen ni..dapat kenal dengan ramai blogger termasuklah wangorgeous ni

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

memang list blogger famous-amos nie. hehe~ sume best2, no doubt. =)

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Sakura said...

salam..hi dear, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Sakura said...

salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan dri segmen MR . BEN
rupanya byk lg blog yg best :)

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

wanda said...

@Ajeyy Rawk ok ajeykk..:)

huda said...

salam. huda datang dari blog abang ban. hit me back k ^_^

Cik tikah said...

alaaa... x de nama blog kita la. haha perasan!

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

Niel said...

Dari Segmen Yang Same,
dah follow awk,harap follow blik oke?
http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari5-blog-pilihanku-2011.html

Belog Sambal Belacan said...

singgah tengok kwn2 d sini...

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan..^_^

Nafisya Ismail said...

dtg dr segmen yg sama jugak.. senarai blog diatas sume cool.. hehe

follow me

http://cikpower.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

siti kektus said...

suka jugak baca blog nameeroslan. ;)