Dec 7, 2011

Congratulation My Dear !!

Hello peeps..

Today I just want to share our happiness !! cewaahh..our lah sangat..but for sure lah kan, kegembiraan kawan-kawan turut menjadi kegembiraan saya ! kalau saya sedih,kawan gembira...saya takkan tunjukkan kesedihan sebaliknya kegembiraan..

Macam kawan wan seorang nih..wan turut tumpang gembira dgn perkhabaran terbaru beliau..hehee~


you see that ?? untung lah mak cik Che Puan & pakcik Pozian ada anak macam Miss Nadirah kita ni..dah dapat banggakan hati mak ayah dia,cikgu2x and kawan-kawan dia..OMOOO!! semoga berjaya ye interview itu Nad !!

Sedikit nasihat from Wan Comel+Cantik nih..kihkihhkihh...
1. kalau merantau ke negara orang tu nanti,ingat-ingatlah budaya timur kita ye..jangan cepat 'culture shock'..maklumlah negara sana lain caranya..
2. dah dapat peluang belajar jauh-jauh..jangan sia-siakan..make ur parents proud of you! jangan cepat melatah and always struggle for your success..
3. bak kata pepatah.."menuntut ilmu biar sampai ke negeri China"..but for me,kau pergi lah tuntut ilmu ke Bangladesh sekali pun,berpegang kepada prinsip hidup..kau nak belajar untuk future kau jugak..jangan peduli kata orang !!:)

ouhh ye..korang nak kenal dengan dia ye?sorry tak banyak yang aku boleh tolong..


 makcik-makcik pakcik-pakcik yang kat luar sana boleh la buat calon menantu..pandai pun pandai !! nanti dapat kerja kompem fuluusss masuk..!! bodek2 menantu sikit..hahahaa!!

Nad--> gambar dah macam ala-ala "kuchkuchhotakhangg.."heheheee..goodluck ye kawan !!

No comments: