Dec 11, 2011

Daily Favourite Blogs

Hello readers & followers..

Hari-hari kita mesti la ada blog-blog yg kita intai,usha,skodeng..even secara rawak pun kan? main klik-klik link blog dekat group-group blog yang ada kan?

tapi semestinya..ada blog-blog yg dah 'tetap' jadi pilihan kita nak baca setiap entry yg ditulis kan..kalau tak komen pun,just jadi silent reader.. lebih kurang macam wan jugak lahh..

nak tahu blog mana yang wan selalu baca setiap hari? ni kira blog yg seronok dibaca bagi wan lahh..sebab full with information..:)



blog Namee memang penuh dengan maklumat yang tak terjangkau dek fikiran kita..kira macam dia boleh fikir dengan lebih jauh..kadang-kadang wan sendiri boleh malu bila baca setiap entry yg dia keluarkan tu..setiap topik ada maksud tersendiri..i loikkee !:)



masuk blog ini budak, mood pun bertukar jadi 'garaanggg' sebab tuan dia pun letak gambar kartun comel tapi garang..and sekarang dia tengah semangat menghitung hari lahir dia sampai letak tarikh dekat birthday..suruh orang wish letteeww..!hahaa..blog dia bagi wan le,setaraf dengan blog-blog lain yg famous yang kongsikan maklumat dgn readers..kemas and simple.menarik and tak susah nak cari link entry yang lain..:)nak terjah blog dia dipersilakan..




sape tak kenal kakak cantik kita memang nak kena bababbb..hahaa!!dia ni kira businesswoman ye..banyak produk dia promot berjaya dapat sambutan..selain drp business tu,sis irine ni pun banyak ceritakan kisah hidup dia,life dgn tunang dia,family and macam-macam lahh..huurrmm,irine pun ada abg yg aktif dunia blog ni ye..yg tu pun wan selalu usha hari-hari..even dia dh lama tak update,wan selalu jenguk kot la ada yg terbaru..hehee



blog ni sangat best sebab dia suka cerita melalui gambar-gambar animasi comel kiut miut meletopp..tp kartun tu bagi pengajaran banyak tau kat readers & followers dia..yg pasti menarik and best..!:)



tengok header pun dah tahu tuannye gila gambar..and dialah abang kpd cik irine td tu ye..aceli blog aizul ni kawan wan yg kenalkan sbb kawan tu pun gila gambar mcm aizul ni..so,saya kenal abg nye dulu baru lah terperasan si irine tu..dua-dua bukan main hebat ye..gambar yg aizul ni sediakan utk tatapan readers di blog dia sangat lah menarik hati jiwa yg runtun ini..ceewaahh..but mostly,dia dapat khidmat utk orang yg berkahwin lee..tapi banyak jugak..bukan setakat kahwin semata-mata..hahaa!!:))

so,ni lah setakat yang ada..5 je yg mampu..jari dah sakit nak menaip..hihii!!nak terjah blog mereka boleh tekan pada nama diorang tu..yang purple tu..so,saya adalah silent reader !! hehee..blog yang kasi macam-macam inspirasi sebab orang nye pun macam-macam..hahaa!!







4 comments:

niamarlissa said...

kita pom suka blog namee

wanda said...

@niamarlisaa hehe..betul2x..best

Myshdorm said...

the garang...hahahaha...dye datang gerik mggu lepas..

wanda said...

@Myshdormiye..tahu..dye org gerik je..hihii