Dec 17, 2011

Fresh Rose

Hello readers & followers..

Tadi saja usha-usha tanaman belakang rumah yang tak berapa nak banyak tapi banyak la juga..(ayat keling)

benda pertama yang dah berjaya 'capture my eyes' memang boleh teruja luruh jantung limpa bebagai la...sangat mekar and bahagia je tengok..cantik sangat !!


taadddaaa!! cantik tak?cantik tak?so lepas ni sapa yang nak bagi bunga ros dekat couple kesayangan korang boleh lahh beli dekat saya..sebab bunga ros yang ditanam sedang galak mengeluarkan hasil..warna merah,purple and putih ye..ini hanya satu je gambar yg boleh dijadikan tatapan orang luar sana..hahaa..

ayat aku macam betul je nak jual..no..no..no..!! aku sayang gila ok bunga ros ni..paling happy kompem lah mak aku..hahaa..

1 comment:

cik ika said...

cnteqlah warne putih ye,,