Dec 20, 2011

Vanila Coklat

Hello readers & followers..

Memang dah sure sangat sangat sangat sangatt....ramai yang tengok cerita 'Vanila Coklat' yang ganti 'Cinta Elysa' tu kan..memang sweet sangat !!!

comel sebenarnya Aiman Hakim (Aiman Mentor) & Izara Aishah tu gaduh-gaduh comel-comel je nanti kahwin jugak..kompemm!!!


satu je aku nak cakap..Aiman ni makin kacak lahh!! handsome wooww..!! tuff je dia..dulu masuk mentor kering kurus macam tak cukup makan je..sekarang comel kacak je !! woowww..

baru tadi baca sinopsis drama ni dekat SINI and apa yang boleh aku agak memang best kott!!

p/s : kalau lah perkara tu terjadi dkt aku memang aku tak fikir berpuluh kali nak kawen dengan Aiman ni..gaduh pun gaduh la..bercinta lepas kawen kan sweetttt!! hahahaa..

1 comment:

kura said...

izara.. adoreee. adoreee. haha