Jan 3, 2012

Goodbye Baby..

Hello readers & followers..

Tersangat lama tak mengupdate..so harini first & last punya entry sampai lah 3 bulan akan datang..sebab tuan blog ni nak berangkat ke PLKN esok..esok ke?kira harini lah kan sebab dah lebih 12.00 p.m..

sempena nak meninggalkan 'rumah ku syurga ku' ...dengan berat hatinya nak tinggalkan facebook,twitter & blog tercinta ni..mak oiii 3 bulan tanpa entry mau tak berhabuk sakan..

dengan bahagia nak cakap beg pun dah kemas sekemas yang mungkin..and for sure I'll miss my hometown,katil empuk,mak adik abang kakak,kucing,bantal peluk sosej panjang besar gedabak yg selalu berebut dgn kakak bila time tidur dah tiba..haihh!! 

yg pasti akan rindu dengan kawan kawan kawan kawan kawan kawan..even ada kawan yang tak sempat nak jumpa langsung time cuti,but still miss them..haiyyaaa!! kawan sekolah rendah tak payah cakap la dah berjumpa sakan time reunion haritu..kawan sekolah menengah ni langsung hapa pun tak jumpa..but it's ok..3 bulan je pun..balik boleh jumpa 40 hari 40 malam kalau nak..^___^

so guys, saya akan tinggalkan sekarang dengan wajah yang paksa rela bahagia terpaksa terbeban bebagai..


so goodbye ye baby baby sekalian..malam ni malam terakhir dok atas tilam empuk..hihii!!wish me luck there my dearest followers & readers..will miss that keyboard yg banyak tolong aku membebel sesorang depan lappy..:)


1 comment:

Myshdorm said...

jage diri leklok wan..