Mar 27, 2012

Rasa..

Kadang-kadang bila dah habis kehidupan bersekolah ni,memang macam-macam perasaan ada..lagi-lagi bila tunggu tawaran melanjutkan pelajaran..aku tau ramai yg rasa macam ni..

macam mana ?

> rasa..nak cari kerja part time
> rasa..nak pergi berjalan/bercuti habiskan hari-hari yg ada
> rasa..nak hang out dengan member
> rasa..macam nak kembali ke sekolah balik
> rasa..nak mengamuk,meradang bebagai sebab BOSAN tak tau nak buat ape dah sampai ke tahap 'infinity'

and for sure banyak lagi lah yg dalam fikiran korang penuh dengan perkataan 'RASA' yg tak tau la ape sebenarnya yg korang nak..(;
kalau nak cakap pasal BOSAN,memang tak dinafikan lahh..memang asyik nak tidur aje bile bosan sangat !


tersandar kau kat dinding bila dah terlampau bosan..hahaaa !

btw,it's good if korang dah ada perancangan sendiri..nak join aktiviti-aktiviti sukarela ke,macam-macam boleh..depends korang la rajin ke malas nak join benda macam tu..kalau malas,memang akan menanggung bosan lagi laa..!

lagi senang kalau sape-sape yg mak ayah ada bukak kedai makan or kedai runcit ke,tolong je kat situ kan senang ! (; duit pun masyukk duk tunggu customer..hahaa !!
jangan stress sangat la pasal korang terlalu bosan..cuba je cari benda2 yg berfaedah korang boleh buat cuma jangan.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

**ouhh..bukan nak lari ikut pakwe ye,cuma dah tamat
latihan je..kena la balik kan..(;
haaa..!! untuk gadis-gadis macam aku, tak payah nak gataii sangat pack barang nak lari dari rumah ikut pakwe..tau la bosan sangat tapi tak payah la nak 'over feeling' sampai nak tinggal family..

pakwe korang boleh tolong carikan kerja part-time ke? silap-silap habis korang yg 'dikerjakan' ! sendiri mau ingat la..

p/s: think before you act ! think before you talk ! hehee..amende aku merepek untuk entry ni hentahh..

4 comments:

shiema sufian said...

sekarang remaja dah tak fikir panjang dah, kalau dah couple tu asyik ikut boyfriend je

wanda said...

@shiema sufianbetul2x..haihh..mintak2 dijauhkan laa.(;

Anonymous said...

ape kehe ni

kura said...

gadis gadis plkn! fuhh :)