Mar 22, 2012

Segalanya Disini..Kenangan Tercipta !

Hello readers & followers..

Baru ada mood nak conteng2x blog purple aku ni..rindu ? mesti la rindu 3 bulan tak belai blog ni..

ape pun..terima kasih untuk tarikh yg penuh bermakna..

(1/1/2012-17/3/2012)








ouhh ok tak boleh banyak sangat upload..biar yg lain menjadi kenangan ! :)

salihah...menangis kau ye ! sorry dah tunjukkan muka paling cantik kau
utk tatapan umum..hahaa !!
-->Yang indah itu pertemuan
Yang manis itu kemsesraan
Yang pahit itu perpisahan
Yang tinggal hanyalah kenangan..


p/s : Tahniah untuk kawan-kawan yg berjaya dgn cemerlangnya dlm keputusan SPM ye..yg tak berjaya tu jangan sedih..wat lex wat cool mcm aku je..:) menangis ?? boleh ubah balik ke keputusan tu? jadikan pencapaian yg kita dpt tu sbg permulaan kehidupan kita..peace ! ^_^

1 comment:

kura said...

ada kabus disebalik gambar no2, peh ohsemm :)