Apr 30, 2012

We Make A Noise (Part 2)

sambungan daripada entry INI..

Tiba-tiba petang tu ayah Jiha datang menjemput kami untuk pulang ke Taiping..

stories on 26 April 2012

rutin aku pagi tu di rumah Jiha,lepak-lepak lu..ambik breakfast then bersiap untuk menikmati keseronokan dunia ! dalam pukul 11.00 am kami bertolak ke Taiping Sentral..(itu je yg ada pun kan)
tapi layannn..~

lepas beli tiket wayang maklum la orang busy macam kami kononnye baru nak layan Battleship..tapi selambat-lambat kami nak layan Battleship,ramai je yang pergi tengok movie tu..memandangkan ada lagi 10 minit movie nak start,kami contact cik farah yg on the way nak datang Taiping suruh dia rushing nanti terlepas movie tu..hehee ! akhirnya dia tiba juga dengan keadaan yg agak termengah-mengah kejar masa.. then kami pun meneruskan aktiviti menonton wayang kami ! by the way, Battleship is AWESOME !!


after menonton wayang,perut sorang2 dah berdongdang sayang nak disumbat makanan..so kami singgah di A&W untuk melunaskan nafsu kami ! yeaahhh..! sabar ye wahai perut..




woott!woottt!! muka aku tu pedulikan..biasa la kalau dah berjam-jam duduk dalam panggung wayang memang lapar la lagi-lagi perut aku yg cepat je menangis tak dapat makanan..hueehueehueee!!



for the last..aktiviti kami di pagi hari Khamis itu hanya menonton wayang dan makan saja..sempat la jugak aku shopping handbag tak mahal mana pun dekat TS tu..maklum la bag yg sedia ada macam kena makan dengan tikus..hahaa!! memandangkan dah masuk waktu zohor,kami singgah solat di surau kat Tesco..

lepas solat,kami mengerah tenaga ke Lake Garden..

p/s : nantikan entry seterusnya..memang banyak episod ! hehee

No comments: