May 22, 2012

Girlfriend Boyfriend

Hello readers & followers..

Girlfriend boyfriend memang topik hangat ! meletopp tip top gitu..kononnya dah ada couple masing-masing bahagia la nak cerita kat semua..

macam mana seseorang yg bahagia dilamun cinta tu mengambil alternatif untuk hebahkan cinta sejati kat orang ramai??

facebook - tangkap gambor bebanyak dengan gewe (pakwe/makwe) lepas tu ekau haplodd satu special album title 'dia milik saya' or 'buah hati tercenta sayeww' or 'dia milikku selamenyeww' . biasala ayat budak-budak nak kene ada 'w' hujung ayat tu..then ramai la kekawan ekau yg like dan tak kurang jugak yg komen "sweetnye korang","jelesnye..nak ada pakwe/makwe macam ni jugak" and etc..
ihsan pakcik google

twitter - lebih kurang sama je hapelodd bebanyak gambar dgn buah hati korang yg bezanya main twit twit je..takde komen and like ye..mihhmihhmihh

blog - ini lagi syiokk..boleh luahkan rasa cinta dan sayang korang panjang berjela-jela macam menulis esei dalam exam SPM or STPM tapi malangnya markah exam B.Melayu takde la dapat markah yg begitu cemerlang di mata dunia. entry khas ada je tiap tahun tiap bulan nak nak pulak kena anniversary tarikh couple hampa tuu...mau dipuji puja pakwe makwe hampa tu..datang readers korang nak baca mau pedih mata mengadap lappy nak baca..(mana la nak tau kot kot ada yg setia follow blog korang or jadi silent reader)
ihsan pakcik google

tapi takpe la korang nak buat apa sekali pun janji bahagia..tapi jangan tetiba nanti ada pulak gambar peluk cemolott di haplod pulak..itu memang dah jual maruah diri la kiranya..kalau nak berkasih-kasihan pun berpada-pada..jangan sampai sekali putus kiciwa merana tak ingat dunia sampai nak bertindak di luar kawalan ..

orang kata kebahagiaan kemesraan jangan terlalu ditunjuk dekat orang ramai,takut nanti hubungan yang ada terputus di pertengahan jalan..kononnya dah merancang nak nikah,tetiba break !! mau pecah bederai gelas kaca semua..lagi-lagi hati kita bila kiciwaa..mestilah hancur kan kononnya??eloklah kebahagiaan korang disimpan dipegang ketat-ketat antara korang dan pasangan..wheww~ kalau berkekalan sampai ke jinjang pelamin lagi bahagia korang meletop letop..terexplode segala rindu dendam tu..cewwaahhh !! 

AKU PUN NAK CAKAP AKU ADA GIRLFRIEND..LESBIAN??
NO..NO..NO..

cantik kan??cute aje..
saya memang malas..tidur itu hobi saya ! :)
amacam??ada rasa tercabar tak dengan girlfriend aku..?cantik tu..susah nak dapat.hehee

p/s : kucing aku baru je 5 hari dekat rumah..dalam proses nak kenal setiap ruang dalam rumah lagi ni..hihii

3 comments:

kura said...

tu bonus tu klu ada ada comolot du huplod. wuh! haha

Jia Lee said...

woot woot ada kucing baruu

Shiema Sufian said...

your girlfriend. is so comel :D