May 5, 2012

We Make A Noise (Part 3)

sambungan daripada entry INI

Petang 26 April 2012
Rancangan kami nak ke Lake Garden mula-mulanya kami tak pasti sebab keadaan cuaca macam nak hujan tak nak hujan je..tapi dalam pukul 4.40 tu cuaca cerah pulak, so kepala otak kami dah set nak jugak pergi Lake Garden menunaikan hajat kami yang nak bergambar sana sini..huehueehuee!!

Dalam 5 minit rasanya perjalanan nak ke sana dari Taiping Sentral..akhirnya tiba juga kami ! so bermulalah sesi 'photoshoot' tak berbayar yg dianjurkan oleh cik Farah & cik Jiha..maklum la aku takde camera secanggih mereka so mangsa pertama yg diorang aim nak jadikan model segera adalah aku ! kihh3..









*candid.!
see my shock face ??! yupp !! waktu ni memang diwajibkan untuk terkejut sebab ada perkara yg tak diingini berlaku..
btw,dalam tengah terkejut tu pun si farah ni sempat tersnap gambar muka terkejut badak aku tu..
aku ternampak.....


nampak tak itu pakcik biawak sedang menjaga kawasan ?? mana tak terkejut kan !
dah la besauu..aku ingat mula2 buayesss darat ! haihh..lintang pukang kami lari..terkejut pun sempat lagi tangkap gambarnye..
untung kau biawak dapat masuk blog tatapan ramai...huehueehuee!

dah penat berlari kami cari port baik punya..tapi tak sampai berapa minit hujan turun mencurah-curah ke bumi..kami lari dan lari dan lari dan terus berlari mengejar mimpi ! pergghh..metafora habess!


dah penat berlari..jom rehat dulu ! then,hujan mengganas kami pun siaplah untuk berangkat pulang..basah lenjun lah kami di dalam kereta ayah jiha..


selamatlah cerita kami...pukul 5.30 petang baru lah sampai ke rumah jiha dan teruskan dengan sesi memanjakan diri di atas katil..layann ! cadangnya esok tu, 27 April nak tengok The Avengers tapi kepenatan masih belum hilang so duduk rumah saja..^_^

p/s : semakin bahagia hidup bila seseorang datang menceriakan hari aku..:)

4 comments:

kura said...

seronok potoshot bersama desseelllarr. hehehh

prh. serius besar biawak tu :0

luqman zakaria said...

wah! sakan bergambor~hehe

hazdnul said...

wah..sakan kau wan bergambau..haha... amik bela la biawak besau tu

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum

seronoknya bergambar.