Jun 7, 2012

Remember Childhood Time

Hello readers & followers

"Childhood Is A Time Of Innocence"

Tak percaya ?? korang refresh balik zaman kanak-kanak korang macam mana? benda yang tak kelakar pun kau kata kelakar..gelak guling-guling sampai tak cukup tanah ! ok..hiperbola semata-mata.

sebenarnya aku saja nak share lagu-lagu yang menjadi kegilaan zaman kanak-kanak aku..ehh,korang pun sama kot ?! dengar lagu comel-comel sikit gelak sesorang nyanyi sesama dengan tv..hewhewheww.(sekarang pun sama rasanya cuma genre yg berbeza)








comel kan lagu ni?kalau waktu muzik,mesti cikgu muzik tu selitkan jugak lagu bahasa Inggeris.then murid-murid pun nyanyi la terjerit-jerit even grammar,sebutan semua tunggang tebalik lidah berbelit nak menyebut..yelahh budak-budak baru nak belajar bahasa antarabangsa..hehee!

tak kurang jugak lagu-lagu bahasa Melayu contoh Rasa Sayang,Kereta Kecil Warna Merah and macam-macam lagi..

lagu ni..ingat??HAHAA



banyak lagi sebenarnya nak list kan lagu zaman kanak-kanak dulu..seriously awesome and like crazy ! memang tak malu pun nyanyi masa tu depan orang ramai pun boleh terpekik terlolong..tapi dah besar ni tetiba jadi pemalu..*ok tipu semuanya..!

p/s : nak kembali zaman kanak-kanak semula tapi apakan daya umur dah meningkat..ceewwaaahhh!

3 comments:

Nurulee said...

Hehe, teringat dulu kecik2 nyanyi lagu Old Macdonal =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

wanda said...

@Nuruleesama lahh..ee i ee i ooo..hehee

Nur Cahaya said...

cumell je klu tgok dak tadika nyanyi lagu2 cm2..t'ingat time kecik2 dulu..