Jun 24, 2012

These All From Sabah Borneo

Hello readers & followers..

Salam hujung minggu..Salam 1Malaysia ! 

hujung minggu sila rehatkan diri serta minda anda daripada segala kekusutan yang melanda..peace no war !

btw,I'm not going to tell uolss yg iolss pergi bercuti ke Sabah ye..maklum la iollsss tak berkesempatan lagi nak terbang terbang ke udara lagi..masih belum ada rezeki..doa-doakan saja lah ye..:)

baru-baru ni aku dapat souvenirs from my kenalan rapat or someone lah ye..saudara?kawan?teka..teka ! hewhewheww..dia ada kerja kat sana and as usual,kalau ke Sabah mesti terus terlintas 'mutiara Sabah' ye dokk?? someone ni sambil-sambil ada tugas kerja kat sana,dia berkesempatan lah memborong sebentar..

beruntungnya,even aku tak berkesempatan ke sana,dapat rasa souvenirs from Sabah pun jadi la bahh..berkilau mata nak memilih tau..and the result was....



ni yang iolss pilih ye..banyak sangat pilihan sudahnye ini yang digapai..



ini pilihan akak aku..taste dia yg banyak-banyak warna gitu tapi tetap cantik menarik kau memang da bombb lah mutiara sabah..:)

ikutkan hati nak je aku kebas semua tapi otak ni waras lagi la..nanti banyak-banyak buat koleksi aje la tak tahu nak pakai bila kan ? so dah dapat pun kira bersyukur la even diri ni tak dapat nak terapung kat udara lagi..kehhkehhkehh..btw,a big thank you untuk si kakak yg bagi souvenir ni ye..
(dalam hati berdoa mudah-mudahan satu hari nanti dapat merasai keindahan semula jadi kurniaan Allah swt di negeri lain..amiin..)

p/s : InsyaAllah awal bulan Julai wan dan kakak akan menjalankan perniagaan perfume yang diambil khas dari pengilangnya..untuk lelaki & perempuan.antara jenama yg ada Escada,Gucci & banyak lagi..cuma permulaan hanya dibuat melalui 'Direct Selling'.dan kemungkinan akan membuat jualan secara online..sesiapa yg berminat boleh la menghubungi kami..sebarang maklumat akan diberitahu kemudian..TQ

No comments: