Jul 13, 2012

Harapan Bukan Sekadar Harapan

Hello readers & followers...

semakin hari semakin sibuk dengan persediaan akad nikah peperiksaan STPM untuk first semester..as a first batch yg guna sistem baharu ni sedikit sebanyak rasa tertekan sebab harapan yg tinggi oleh cikgu-cikgu yg mengharapkan kami dapat menghadapinya dengan tenang dan yakin..

omagadd !! omagadd !! is it true ?

sebenarnya still rasa macam mimpi..tapi ini hakikat!!

thats why sangatlah tak sempat nak dating dengan blog sebab busy dengan kerja segala...plus esok ada aktiviti untuk Form 6 lagi..ouuhh iseyymann..! STPM ni taraf dia lagi tinggi daripada matrikulasi so kena work harder harder harder and harder sampai nak meletopp segala saraf..



subjek Ekonomi, please be nice to me..ye,bagi aku Ekonomi ni senang jugak tapi otak aku mengalami masalah dapat mengenal pasti jenis graf yg ada..harap sangat dapat mengatasinya dengan segera tanpa rasa terbeban dan dapat skor the best untuk Ekonomi..please ! please ! please !

I WANT THE BEST GRADE ! 4.00 !

sumber laman web MPM


wan harap kalian dapat mendoakan kejayaan wan & rakan-rakan seperjuangan untuk exam first sem ni..really need the best for our result!

Pengajian Am
Bahasa Melayu
Pengajian Perniagaan
Ekonomi

p/s : we want our parents & teachers proud with us ! ;)

No comments: