Aug 12, 2012

Ini Kerja Tahap Maksima Punya Bosan

Hello readers & followers..

suddenly I found it via facebook..and sekali gus terasa nak gelak guling-guling bila ingat kenangan ni tahun lepas punya cerita.

memandangkan muka-muka kami...siapa kami??(sila scroll ke bawah)


4 sekawan yang tak tahu la kenapa bila waktu-waktu pembelajaran subjek yg berkaitan dengan Sains je mesti akan tersangkut di pertengahan waktu ! ohmaiii..adik-2 sekalian jangan tiru habit kak wan kau and the geng ni ye..

Chemistry,Physics,Biology & Add Math...

jangankan kata stress,lebih teruk lagi kami boleh buat kilang tahi mata dalam makmal biology,makmal physics & makmal chemistry..cikgu-cikgu pun dah nak tercabut gigi tegur kami anak-anak dara yang selalu letih jadi suri rumah tolong mak ni haa..(kononnye)

tapi bila dah hampir-hampir nak SPM baru kami push diri kami untuk tidak ketiduran di dalam kelas dan cuba buat sehabis baik setiap latihan yg cikgu kasi..ouhhh,ini lagi satu bad attitude yg tak perlu dicontohi oleh adik-adik yang nak exam tahun ini..

but one day,bila dah push last minute,nak faham balik the previous topic yg selalu je ketiduran bila cikgu ajar,kami menjadi sedikit biol di makmal biology ketika itu..maka datanglah idea yang entah betul ke tidak otak kami waktu tu,ada lah salah seorang rakan wan yang...
errr...tak dapat nak diklasifikasikan macam mana..

haishh..
tengok je lah apa jadi dengan dengan tulang temulang yg dah diubahsuai ini..


lokasi kejadiannya adalah di dalam makmal biology tahun lepas bertarikh 18/8/2011..
AUGUST??
yupp..lagi dua bulan nak exam baru kami struggle habis habisan...and result SPM pun berbaloi dengan usaha last minute kami tu..so watlek sudahh..semua ok ! hehee..

nice pose from that skeleton ! gaya dia macam terkejut sambil berkata "OMG..!!"  sampai terkangkang..ooppsss ! adakah ini sesuai untuk above 18 only ?? hahaa..

and actually bukanlah kami berempat je..ada jugak kerjasama daripada classmates..nampak sangat united of 5SC1 kan??hehee..cuma ideanya daripada geng iolss la..
kerja-kerja pengubahsuaian ni dilakukan ketika dah habis kelas biology..cuma kami keluar lambat sikit la daripada Mdm Noraini yg kami kasihi tu..

agak-agak ada cikgu lain yg guna makmal lepas tu terkejut tak? sesungguhnya kami tidak tahu menahu kesudahan nasib skeleton yang berposing seksi itu..ahh rindunya zaman bersama rakan-rakan ini..


sporting classmates of 2011 ! :)


2 comments:

shafiqabdshukor said...

kesian rangka tu..
huhuhu..

Pendamba Mawar said...

fuyo rangka tu step dance..lalala...