Aug 27, 2012

The Happiness Is Owned by Us

Assalamualaikum semua...

so how's your Eid Day??happy??simple??tak semeriah sebelum ni or 'over meriah'??whatever it is,I'm here just wanna wish u all

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

semoga Syawal yang dirai memberi seribu satu makna buat kalian dan keluarga tercinta.dan sesungguhnya hari ni hari yang paling malas untuk kita memulakan tugasan masing-masing di tempat kerja/belajar setelah seminggu beraya sakan sebabnya hati di kampung halaman..;)

ohh please..please...kembalikan semangat aku! harini aku masih lagi extend cuti..hehee.jangan jealous uollsss !

now,I want to thank to all my lovely families & friends yang sudi datang ke rumah saya...korang tersangatlah awesome !! i loikee..

before revealing the pictures of my members,let me post the pictures of my family..
"Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin" kepada semua followers & readers blog ni.ikhlas daripada Wanda & families...


dari kiri;adik,mak,aku,kakak..tapi sayangnya orang akan ingat aku ialah kakak! betapa matured nye gua..


dari kiri;abang adik aku & kakak..ze sibling !;)


ze families...ini semua sebelah omakk nye gua ! aunty,cousins,niece,nephew,semua ada dalam gambar ni..tapi tak semua sebab ada yang tak balik,raya rumah mak mentua..hehee


ze families....ini sebelah arwah abah nye saya ! ze uncles..ze aunties..ze nephews..ze niece..ze cousins dan segala zee yg ada..thank you kamu-2 semua sudi datang ke rumah kami..hehee! tapi ada lagi families yg tak ada tak dapat join bersama..miss them so much !


see my lil bro at the front...looks like he was very excited in this picture ! LOL..semua bersungguh-sungguh duduk rapat-2 nak bagi muat masuk dalam gambar..hikkss


p/s : sakan beraya,blogshop pun tak terupdate...nanti akan diaktifkan semula nak mempromosikan produk yg ada.


No comments: