Aug 5, 2012

They Are Super Duper Cute !

Hello readers & followers..

"Kucing antara haiwan yang dikatakan amat memahami perasaan kita terutama ketika kita bersedih. Sifat kucing yang jinak dan manja dapat memberi ketenangan jiwa dan menimbulkan mood yang ceria."

ayat ni di ambil dari blog Arisyahjahirah di ruangan tips.

bila aku is in an unstable mood,rasa macam nak hempukss itu semua muka yang ada depan mata..aku akan cepat-cepat keluar belakang rumah.
sebab apa belakang tak depan?
this is because kucingss semua berada di belakang rumah bukan di halaman depan rumah ye..
kucing belaan?
bukan sama sekali..kucingss belaan semua dah mati and ada yang hilang..sedih ! so sadiss..
kucingss jalanan lah yang menjadi peneman.tapi mereka ni bukan la kategori jalanan sangat sebab nasib mereka terbela juga.penghuni taman perumahan ni semua murah hati..ada makanan lebih diberi kepada kucingss ini..

kehidupan kucingss ini banyak dihabiskan di belakang rumah aku.nak kata aku ada jampi suruh diorang melekat kat rumah aku ni tak jugak,tapi mungkin faktor persekitaran belakang rumah aku ni kot..

they're one happy family..cute kittens ! they're just be borned by their
mom..#ohmyenglish
anak-anak itu baru saja diberanakkan..nak jalan pun in trouble lagi.and see!it looks like they're seeking for some food..pity them.


and no wonder la this cute kitten play hide and seek when my lil brother tried to snap her/his pic...?still afraid and sometimes the kittens ada hati nak marah konon..btw,I still can't recognize their gender..hewheww!

inilah caranya mereka meluangkan masa lapang..:)


ouhh ye..i love this pic very muchyy muchyy..did you see?


ohmaiii....so cute beb ! i adore you..
see..segala tension nak exam next week hilang seketika bila bersama awekss dan pakwess ini semua..
baru 2 bulan lebih dah nakal..dah besar nanti tak tahu la nakal macam mana lagi dahh..semputtt!!

p/s : doakan kejayaan saya untuk menghadapi peperiksaan minggu depan..:)

No comments: