Sep 15, 2012

Meski Jejak Pisahkan Kita...



Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta..





p/s : the pictures,song & it's lyric...what's the relation between em?

Sep 7, 2012

Percubaan Pertama Berjaya

Assalamualaikum...

alhamdulillah percubaan pertama telah mencapai target yg ditetapkan..


kesemua tempahan minyak wangi ini telah berjaya dimiliki oleh customer masing-masing..:)


nampak tak kotak-kotak yg sama tinggi tu??and nombor-nombor kat atas kotak tu??haa..nombor tu adalah kod bagi setiap jenis wangian perfume tu..

semoga kalian dapat menyokong Fasya's Online Shop (boleh jemput like page tu) untuk lebih maju ke depan..:) sokongan anda amat saya hargai..

Terima Kasih

Sep 2, 2012

Kahwin

Assalamualaikum..

hai,semoga kalian menikmati hari hujung minggu yang menyeronokkan..dan wan nak ucapkan "Selamat Datang September" untuk tahun ini..

awal bulan September ni dah mula jadual ketat bak pakai baju sendat lagi menonjolkan..ehh!ye,semalam hari pertama bulan 9 tapi tersangatlah penat..dari awal pagi,pergi kelas sampai tengah hari..seterusnya ke kenduri..kenduri..kenduri...malam pun ada kenduri,balik tu pulak contact member about barang-barang yang ditempah dan diteruskan dengan menghabiskan segala kerja yang bertimbun tapi tak terhabis lagi ni..nafsu nak update blog yang terlampau ni tak dapat diatasi..huhuu!

almost jemputan kenduri yang diadakan semalam  semua kenduri kahwin..bermula dengan kenduri tengah hari tu perkahwinan anak kepada kawan rapat arwah abah masa di tempat kerja..anak sulung so its a little bit sedih bagi kedua-dua ibu bapa nye but at the same time happy la sebab dapat menantu kan??hehee..

ok,itu cerita siang..entah kenduri apa lagi yang kitorang attend entah la..
but malam nye kenduri my cousin..takdela sepupu sangat..sebab keturunan kami dah dikembang-kembang...jadi lah tiga pupu..tunggu kami ada anak,diorang tu empat pupu pulak..lama-lama ramai sangat beranak,keluar kupu-kupu..ehh..sorry gurau di petang hujung minggu !!:) walaupun jarak kami dah jauh,tapi kami masih rapat ye..^^


while waiting my mom & my sista to touch up diri masing-2 nak pergi kenduri,haa...sompat lagi teman bergedik sat...ehh,it's annoying right??hahhaa..


nak pergi kenduri nye sekejap je tapi nak bersiapnye lama..maklum la perempuan..eh sorry,sebelah saya tu bukan perempuan ye..HAHA.he's my lil bro.


here's the bride & my mom..she's my cousin,tahniah kak farah & husband..:)


this  pic is credit to my cousin yg mengada tu,firdaus..adik kak farah tu ha..btw,nice jugak mamat ni snap pic kan?hahaa..ouh ye,yg kiri tu kawan kakak aku,yg datang beraya kat rumah aku dua tiga hari..alang-alang tu angkut dia sekali mencekik kat kenduri kak farah ni haa...murah rezeki ye..ahahaa!

apa pun,tahniah la untuk sesiapa yg baru sahaja melangsungkan perkahwinan dalam bulan Syawal yang masih belum habis ni haa..semoga perkahwinan kalian diredhai dan kekal hingga ke anak cucu & ke akhir hayat..aminn...



Sep 1, 2012

True Friends Are Always By Your Side

Hello readers & followers..

entry yang lepas wan ada cerita tentang keseronokan menyambut lebaran dengan keluarga mertua famili besar wan..they're meant to me.love them lahh..
however,kawan-kawan tak dilupakan untuk menyambut raya bersama..a very big thank you to all of them yang sudi beraya ke rumah wan pada hari raya ke-5 tempoh hari..ouh ye punyalah basi cerita ni kan tapi tetap nak share..

mostly yang datang beraya rumah wan haritu ialah kawan-kawan yang senang brkongsi masalah & sentiasa disisi sama ada susah or senang,support each other and ada sesetengah daripada diorang yang wan dah kenal dari kecik cenonet lagi..hehee.

you guys are awesome ok !!
makanan yang terhidang tak lah sebanyak dan segah yang selalu dibuat,hanya sesimple habis sebab dah lari dari bajet sebenar.lagipun saja nak meraikan kedatangan kalian sahaja..again,THANK YOU!!


the girl with black hijab is one my friends..since I was in primary school already..lebiuu ani!;)


from front;salmy,me,bella & the only boy at the back is haziq..terinterframe je tu.
these two girls are besties in my secondary school..they're so funny and crazy lol !!


haziq,arep,alan,syam..they're very trouble maker!!:) kenal dari sekolah rendah sampai ada yg dapat kem plkn sekali..saja tak nak berpisah le tu..huhuu !


sesi mencekik bersama rakan-rakan..sambil mencekik sambil kita mengeluarkan stok-stok gosip terbaru terhangat terpanas terhangit...!!


ini hanya jejaka-jejaka yg senang berkawan di sekolah menengah masa form 4 & form 5..muka-2 budak milo je nih..ehh,muka-2 budak aktif sukan,mereka lah yg famous bila bab-2 sukan ni..*famous la sangat..kann?

btw,I'm very happy to have them as my friends..thanks for always support me and also each other from school time untill now..bagus bagus bagus !!:)

Sometimes,you just need to distance yourself from people.If they care,they'll notice.If they don't,you know where you stand.
-MAMLMR-