Sep 2, 2012

Kahwin

Assalamualaikum..

hai,semoga kalian menikmati hari hujung minggu yang menyeronokkan..dan wan nak ucapkan "Selamat Datang September" untuk tahun ini..

awal bulan September ni dah mula jadual ketat bak pakai baju sendat lagi menonjolkan..ehh!ye,semalam hari pertama bulan 9 tapi tersangatlah penat..dari awal pagi,pergi kelas sampai tengah hari..seterusnya ke kenduri..kenduri..kenduri...malam pun ada kenduri,balik tu pulak contact member about barang-barang yang ditempah dan diteruskan dengan menghabiskan segala kerja yang bertimbun tapi tak terhabis lagi ni..nafsu nak update blog yang terlampau ni tak dapat diatasi..huhuu!

almost jemputan kenduri yang diadakan semalam  semua kenduri kahwin..bermula dengan kenduri tengah hari tu perkahwinan anak kepada kawan rapat arwah abah masa di tempat kerja..anak sulung so its a little bit sedih bagi kedua-dua ibu bapa nye but at the same time happy la sebab dapat menantu kan??hehee..

ok,itu cerita siang..entah kenduri apa lagi yang kitorang attend entah la..
but malam nye kenduri my cousin..takdela sepupu sangat..sebab keturunan kami dah dikembang-kembang...jadi lah tiga pupu..tunggu kami ada anak,diorang tu empat pupu pulak..lama-lama ramai sangat beranak,keluar kupu-kupu..ehh..sorry gurau di petang hujung minggu !!:) walaupun jarak kami dah jauh,tapi kami masih rapat ye..^^


while waiting my mom & my sista to touch up diri masing-2 nak pergi kenduri,haa...sompat lagi teman bergedik sat...ehh,it's annoying right??hahhaa..


nak pergi kenduri nye sekejap je tapi nak bersiapnye lama..maklum la perempuan..eh sorry,sebelah saya tu bukan perempuan ye..HAHA.he's my lil bro.


here's the bride & my mom..she's my cousin,tahniah kak farah & husband..:)


this  pic is credit to my cousin yg mengada tu,firdaus..adik kak farah tu ha..btw,nice jugak mamat ni snap pic kan?hahaa..ouh ye,yg kiri tu kawan kakak aku,yg datang beraya kat rumah aku dua tiga hari..alang-alang tu angkut dia sekali mencekik kat kenduri kak farah ni haa...murah rezeki ye..ahahaa!

apa pun,tahniah la untuk sesiapa yg baru sahaja melangsungkan perkahwinan dalam bulan Syawal yang masih belum habis ni haa..semoga perkahwinan kalian diredhai dan kekal hingga ke anak cucu & ke akhir hayat..aminn...



1 comment:

Cik Fie said...

NEWEST UPDATE (!) Lee Stern , Pengguna Facebook Tertua Di Dunia . ♥ Jom Baca/Komen Sat :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/lee-stern-pengguna-facebook-tertua-di.html