Sep 1, 2012

True Friends Are Always By Your Side

Hello readers & followers..

entry yang lepas wan ada cerita tentang keseronokan menyambut lebaran dengan keluarga mertua famili besar wan..they're meant to me.love them lahh..
however,kawan-kawan tak dilupakan untuk menyambut raya bersama..a very big thank you to all of them yang sudi beraya ke rumah wan pada hari raya ke-5 tempoh hari..ouh ye punyalah basi cerita ni kan tapi tetap nak share..

mostly yang datang beraya rumah wan haritu ialah kawan-kawan yang senang brkongsi masalah & sentiasa disisi sama ada susah or senang,support each other and ada sesetengah daripada diorang yang wan dah kenal dari kecik cenonet lagi..hehee.

you guys are awesome ok !!
makanan yang terhidang tak lah sebanyak dan segah yang selalu dibuat,hanya sesimple habis sebab dah lari dari bajet sebenar.lagipun saja nak meraikan kedatangan kalian sahaja..again,THANK YOU!!


the girl with black hijab is one my friends..since I was in primary school already..lebiuu ani!;)


from front;salmy,me,bella & the only boy at the back is haziq..terinterframe je tu.
these two girls are besties in my secondary school..they're so funny and crazy lol !!


haziq,arep,alan,syam..they're very trouble maker!!:) kenal dari sekolah rendah sampai ada yg dapat kem plkn sekali..saja tak nak berpisah le tu..huhuu !


sesi mencekik bersama rakan-rakan..sambil mencekik sambil kita mengeluarkan stok-stok gosip terbaru terhangat terpanas terhangit...!!


ini hanya jejaka-jejaka yg senang berkawan di sekolah menengah masa form 4 & form 5..muka-2 budak milo je nih..ehh,muka-2 budak aktif sukan,mereka lah yg famous bila bab-2 sukan ni..*famous la sangat..kann?

btw,I'm very happy to have them as my friends..thanks for always support me and also each other from school time untill now..bagus bagus bagus !!:)

Sometimes,you just need to distance yourself from people.If they care,they'll notice.If they don't,you know where you stand.
-MAMLMR- 


1 comment:

Nurulee said...

Hopefully your friendship will last forever =)