Oct 27, 2012

Majlis Jamuan MPP Pra-U

Hello readers & followers...

Alhamdulillah...segala beban dah selamat berlalu pergi cuma lagi satu beban je tak terlepas lagi..final exam untuk semester pertama 5 Nov nanti..fuhhh! doakan ye.

btw,21/11/2012 hari Ahad yg lepas..tudia basi punya cerita! tak kisah la cerita jugak..:) telah berlangsungnya 'farewell party' untuk meraikan pelajar-pelajar Pra-U 2011/2012 atau istilah di sekolahnya pelajar tingkatan 6 atas.tahun akhir mereka lah nak rasa zaman sekolah ni kata kau....
so kami bebudak(bebudak lah sangat) pra-u 2012/2013 harus mengurus acara ni..arahan dikeluarkan dah lama cuma disebabkan kami exam trial,so terpaksa tangguh dulu apa benda semua tu..
kesimpulannya kami uruskan last minute acara ni..:)

ouhh ye,malas nak menulis panjang(kononnye..) so layan la secebis dua cebis tiga cebis gambar ye..


ze models..mai & miera yg akan automatik melentik badan bila nampak lensa kamera terpancar ke arah mereka.*gua cakap diorang padahal gua pun sama*




see..! yang lain sibuk bekerja tapi aku excited dapat bergambar dgn che ta..eh bukan rozita che wan,tapi mashitah..:)


the classmates...


ze performances..


Nurasha.orang yg dengar nama dia untuk pertama kali mesti ingat dia malay.she's my buddy since in standard 1 hokayy.! terpisah waktu form 1 sampai form 5 then jumpa balik satu sekolah bila dedua masuk form 6..so we're pre-u students.


gambar atas : ze upper sixers with the teachers..
gambar bawah : ze lower sixers who organized the event..:)

sebenarnya aku ni bukan lah 'orang besar' pun nak mengurus acara ni..cuma mendengar arahan orang atasan je..:) hewheww..
whatever it is,we enjoyed a lot during this farewell party..

p/s : sebenarnya gambar ni official dari tuan tanah kedaung Amigo Bella..sini hanya menceritakan serba sedikit apa yg berlaku di majlis ni..



2 comments:

muhamad Nazri said...

menarik...tahniah la dapat mneganjurkan event.memg best sebenarnya dapat urus acara2 kat sekolah,bnyak benda kita boleh belaja,,,ilmu yg sngat berguna apabila melangkah ke alam universiti kelak..all the best la auntuk stpm....

wanda said...

thanks senior ! :) pray for us..hee