Mar 10, 2013

Semester yang penuh dengan cabaran..

Assalamualaikum.. hello !!
sorry dah lama tak berblog.. last update pun bulan lepas. maklum lah masih berada dalam mood busy untuk semester 2 ni..
ouhh, ni curi tulang jap nak update blog ni..heheehe. :)

seriously, sem ni rasa macam nak pakai kasut roda je bergerak dari satu tempat ke tempat lain..kaki ni rasanya kalau scan struktur tulang kat dalam tu dah retak kot rasanya..dengan assignments yg nak kena hantar April ni, semalam dengan ada program 1Citizen, camping dekat Kedah next week, sah-sah takde masa nak siapkan assignments..belum lagi aktiviti yang sampingan tu, banyak lagi!! stress mak nokss..

adoyaiii..schedule untuk setiap hari tak payah cakap la, rasa nak nangis bila fikirkan tidur yang tak cukup ni..:'(
tapi kan..tapi kan.. tapi kan.. 
last week banyak kelas takde, so boleh buat assignments dengan relax dan tak tertekan la sebab tak terikat dengan apa yang cikgu mintak..:) 

bila tertekan ni, wan ni sensitif sikit..busy je pening kepala, tension je pening kepala..bila kepala dah memusing, kena tidur kejap untuk lupakan segala masalah..(kononnyaaa..)
assignments punya hal la ni.. nak buat kajian pun, staff yang kerja dekat satu tempat tu(nama pejabat dirahsiakan) tak bagi kerjasama..dah tunjuk surat pun still tak bagi kerjasama, itu satu hal yang memeningkan kepala..

perasaan ni hanya aku yang tau macam mana rasa bila berkomunikasi dengan staff tu..astaghfirullahalazimm...!! sabar ni sabar..



kononnya busy ?? waktu ni pun sebenarnya curi tulang kejap nak menunjukkan bakat jadi model kat belakang kelas je pun..padahal buku semua bersepah atas meja tu haa..seronok je jadi students Form 6 ni haa..lagi-2 bila dah guna sistem modular ni haa,cuma kena rushing+ikut rules kat sekolah laa..sebabnya cikgu-cikgu pun rasa kami murid sekolah walhal dah 19 tahun dah pun..:) muka kami begitu muda "baby face" mungkin...??? wakakaaka..


fokus dekat matrix card je, kalau ada anugerah meja paling bersepah..kami juara mungkin !! see, zati "pembimbing" or "pemusnah" rakan sebaya ?? presiden lagi tu..oopppsss ! ;)


program 1Citizen pagi semalam..ayu gitu berbaju kurung.!! ehh ?? :)
wan undur diri dulu, tu saja untuk dibebelkan..nak cerita apa yang berlaku dalam masa sebulan tak update blog pun, dah tak ingat sangat..banyak sebenarnya benda yang seronok dan tak seronok terjadi, cuma biarlah terpahat di sanubariku ini..uhuukkk!!(muntah hijauu..)
lupa nak letak memory card dalam kepala..hohoo !!

Have a nice weekend guyss..see you soon readers & followers..
sayaaannnggg semua !! :*


No comments: