Jul 7, 2013

Motivasi Eksklusif bersama AMAR

Lagi-lagi motivasi..
ohh ye almost students tak berapa nak suka bila ada program macam ni kat sekolah kan ?? haaa... malas la tu. ingat kak wan tak tau ke ?? ;)) sebab kak wan pun students laa.. 

oh ye, sebab semalam ada program motivasi di sekolah tu yg boleh tergerak hati nak tulis pasal program tu. rasanya sepanjang 4 tahun belajar di sekolah SMK Sultan Idris Shah sampai sekarang dah jadi senior besar form 6 pun, baru semalam merasa program dengan penyanyi nasyid you.. acewaahh !! 

thanks a lot abang AMAR, atau nama penuhnya Arif Muazzin bin Abdul Rahman.. 
daripada cerita pasal latar belakang, kongsi tips nak study, buat persembahan nyanyi 3 buah lagu & for sure yang palinggggg penting is magic show dia !! apa guna title professional magician kalau tak buat magic show kann... seriously magic show dia awesome !! tip top, A+++++, ternganga mulut mak ngahh nengok nyee.. 

tapi sayang tak sempat rakam magic show dia tu, almaklumlah dia buat show aku ternganga bagai boleh bertelur lalat dalam mulut ni.. terkesima lahh katanya !! video dia tu ada dengan cikgu kaunseling..


gambar ini je yg ada dalam camera phone kak wan yg tak berapa nak uummphhh tu.. jadi lah kan janji nampak la jugak. 
gambar ni pun snap waktu dah nak penutup majlis, abang AMAR nyanyi lagu Nurul Iman. best lagu ni, layannn !! 
after habis program ni, ada la sesi autograf & fotografi tapi kak wan tak berapa nak minat nak bersesak-sesak dengan orang ramai kan.. so just went back home la. 
ni la susah bila ada orang jenis kak wan ni, kerja nak cepat je, mengada bagai tak suka sesak-sesak kann.. so a little bit bosan. that's why la balik duduk rumah je pun, tak suka sangat keluar pergi pasar malam bila family ngajak.  ohhh sooooo sad kan life kak wan ?? 
tapi itulah hakikat.. 

nahhh... disebabkan kak wan dah addict dengan lagu Nurul Iman yg abg amar nyanyi semalam, kak wan nak suruh kome dengar sekali..!
-
-
-
-
-
-
-
-




No comments: